Navigering Start Support Webb
Webb PDF Skriv ut E-postadress

De flesta av våra kunder erhåller webbutrymme på våra Linux-servrar. Om Du bygger webbsidor är det viktigt att tänka på att Linux-maskiner skiljer på VERSALER och gemener i filnamnet. Namnet MinFil.html är inte samma som minfil.html. Tänk på det om Du länkar mellan sidor: det ser ut att fungera på Din egen disk, men inte när filerna laddas upp på servern.

FTP

Filer överförs enklast med FTP mellan Din dator och servern. Sök gärna på download.com för att hitta gratis-program för filöverföring med FTP.

Av Erik Liljencrantz 2008-09-24 21:34, uppdaterad 2008-10-06 00:50